OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro verschijnt in Europese winkels en onthult zijn definitieve prijs

Het is niet zo dat de nieuwste OnePlus-telefoon onbekend is in Europa sinds OnePlus 10 Pro Het is officieel sinds januari van dit jaar. Eerst in het land van herkomst, China; met één voet op Europees grondgebied, want het merk zal op 31 maart aanwezig zijn. Natuurlijk lopen sommige Europese winkels voor.

De OnePlus 10 Pro is een indrukwekkende mobiele telefoon, zowel in het zicht als in de hand. We konden hem testen dankzij het feit dat OPPO hem beschikbaar had op de MWC 2022 stand in Barcelona. Het liet ons achter met een zeer goed gevoel, we zijn er zeker van dat het een van de beste keuzes zal zijn zodra OnePlus besluit het uit China te halen. En we weten niet alleen wanneer dat zal gebeuren, maar ook de prijs die het apparaat zal hebben.

OnePlus 10 Pro in de winkels

OnePlus 10 Pro komt uit voor dezelfde prijs als OnePlus 9 Pro

Geheimen zijn vaak te gemakkelijk te voorzien in het tech landschap, het is erg moeilijk om details te verbergen zoals het ontwerp van een toekomstig apparaat, wanneer het zal worden onthuld of, zoals in het onderhavige geval, welke prijs ze op de markt zullen hebben wanneer het apparaat eindelijk in de winkels ligt.

Hoewel 31 maart nog niet is aangebroken, hebben sommige Europese winkels zich al gehaast om de nieuwe OnePlus 10 Pro in hun catalogi op te nemen, zoals bijvoorbeeld in de Duitse MediaMarkt, in onze landgenoot Saturnus. In beide winkels staan al twee OnePlus 10 Pro-modellen: beide 8/128 GB en het krachtigste van de familie, het 12/256 GB-model.

De OnePlus 10 Pro is een krachtige smartphone met een 6,7-inch AMOLED LTPO-display. Snapdragon 8 Gen 1 processor, 5.000 mAh batterij met 80 W snel opladen, Android 12 en een ontwerp voor de achterste fotomodule die het charisma van de telefoon markeert. In deze module valt de 50 megapixel hoofdcamera op, die in samenwerking met Hasselblad tot stand is gekomen.

Zoals we kunnen zien op de verkooppagina’s van MediaMarkt en Saturn, beide in Duitsland, zal de OnePlus 10 Pro beginnen bij een prijs van €899 wat hetzelfde is als de vorige generatie, OnePlus 9 Pro, in de verkoop ging. Wat het topmodel betreft, schieten de twee Duitse winkels vooruit dat de OnePlus Pro 999 euro gaat kosten. We zullen zien of deze prijs uiteindelijk wordt gehaald, wat we niet kunnen bevestigen tot de officiële presentatie in Europa.