OPPO Reno 8T

Smartphone OPPO Reno 8T

Elke dag verschijnen er nieuwe moderne en technologisch geavanceerde smartphones op de markt, en veel fabrikanten werken constant in deze richting. En nu is het de moeite waard om te praten over OPPO Reno 8T, die met succes een hoogwaardig ontwerp en geavanceerde functionaliteit combineert, wat een plezier in gebruik met zich meebrengt.

Ontwerp

Alles ziet er compact en interessant uit. Van de uitstekende delen alleen de camera. De volumeknoppen bevinden zich aan de linkerkant, aan de rechterkant – de schermvergrendeling. Alles is echt handig in gebruik.

Elk jaar wordt het steeds moeilijker om over het voorste gedeelte te praten, omdat alles er bijna identiek uitziet. Hier is alleen de cameralens aan de voorkant naar de linkerkant verschoven. Maar in feite speelt het uiterlijk zelden een rol voor de koper, vaker is hij geïnteresseerd in de werking van het apparaat. En in het geval van deze smartphone kan niets slechts worden gezegd. De smartphone is vrij licht en dun, maar het bijzondere is dat je hem zelfs met één hand probleemloos kunt gebruiken.

Het achterpaneel ziet er ook mooi uit en is afgewerkt in geeloranje. Na verloop van tijd vervaagt de kleur niet. Er is ook een model in het zwart.

Scherm

De diagonaal is in dit geval 6,43 inch, de frames zijn niet breed, maar de kin is merkbaar. Er zijn geen vragen over de voorraad helderheid.

De beeldkwaliteit is redelijk. Het is belangrijk op te merken dat er een nachtmodusoptie is die de ogen beschermt. En de eigenaar heeft de mogelijkheid om zowel de kleuren als het lettertype aan te passen.

Een nadeel is dat de vingerafdrukscanner, die zich onder het scherm bevindt, niet erg snel werkt. Maar om dit probleem op te lossen, kunt u gezichtsontgrendeling instellen of een wachtwoord invoeren.

Herziening van de smartphone OPPO Reno 8T

Camera

Hier, zoals in veel moderne smartphones, een heleboel camera’s. De basis is een module van 100 megapixels en verdere hulpcamera’s zijn elk 2 megapixels. Een van de extra is verantwoordelijk voor de achtergrond, of liever de verwerking ervan, terwijl de tweede als microscoop wordt gebruikt.

Het is natuurlijk de belangrijkste die in de meeste gevallen wordt gebruikt, en standaard maakt hij een foto in 12 MP. In feite is de kwaliteit erg goed, het blijkt een helderder beeld te zijn zonder ruis. Maar houd er rekening mee dat er geen optische stabilisatie is.

Als we het hebben over de camera aan de voorkant, dan is die hier in een resolutie van 32 MP, wat ook erg goed is. Selfies zijn mooi en helder. Natuurlijk zijn er extra effecten die helpen bij het maken van een afbeelding.

Bediening van het apparaat

Het duurt ongeveer een uur om de smartphone volledig op te laden. Een batterij van 5000 mAh is voldoende voor een dag gebruik. Dat wil zeggen, er zijn geen klachten over de werktijd. Bij een actieve game kost het niet meer dan 15% per uur.

Als we het hebben over de vulling, dan is er moderne software, dus elke applicatie of game zal geen probleem zijn. Er zijn ook stereoluidsprekers geïnstalleerd, die zorgen voor geluid van hoge kwaliteit.